CONSELLS PRACTICS III

El consell practic de hui va d'animals. Per exemple, cal intentar no posar-se darrere d'un cavall, però, si no hi ha mes remei, el que no hia que fer baix ningun concepte és tocar-li les nassos.


Conteu algo del dinar del dia 9, com va estar l´asunt?
Vinga!

18 comentarios:

CULLEROT dijo...

BO,EL ESMORTSAR/DINAR DEL DIA DELS VALENCIANS VA SER UNA DE LES GRANS SENTADES DE LA HISTORIA.EL TURCO ENS VOLIA COBRAR OCUPACIO DE SUELO PRIVADO.EL ARROCET DE BUEY...IM...PRECIONANT.EL PROXIM DINAR PER DECISIO UNANIMA DIA 6 DE NOVEMBRE,EN CASA ANA(LA FILLA DE CHUFO).MENU (SEGUN EL CHINO) CON TRES DELICIAS: LA AMIGA DE JUAN Y LES DOS SOCIES.ALA A CASCALA

Juan dijo...

Je,je, molt bon comentari, cullerot, aixina se mos fara el cul gros pero que be que seu pasem. Si no pasa res conteu en mi per al dinar.
Vinga!

ALPUENTE dijo...

yo crec que tame anire i podiem despues anar a la festa de la WINS en Rafel.(lloguem un microbus)

ALPUENTE dijo...

si ve el chino despues de la wins segur que fem cap a bananas.

Juan dijo...

Je,je, que fort, Vicent; primer a la Wins despúes a Bananas. Ya soles falta cambiar el dinar per un sopar en el Llacer.
Vinga!

el Pulo dijo...

ye Juan com te as arrancat a videos, chachi.

chino dijo...

ieeee va que tambe tindrem casalleta per el dinar de novembre, per a esta sentada abore si tenim unes cartes o les sosies del bisa per pasar el rato

cullerot dijo...

despres de parlar amb luis,munera i javi a dia de hui,i per compromisos varios,no tenim cuiner ni infotmació de cuants poder anar al dinar.Crec correcte deixar el dinar per altra data.de totes formes si algu se fa l´animo crideume.forsa tino costa.

chino dijo...

culle ¿qui collons es tino costa?

cullerot. dijo...

que poc tagrada el futbol....Es el novio de la amiga de juan.ala

ALPUENTE dijo...

entonces... anem a la wins?
yo segurament si que anire.

Juan dijo...

Es una llastima perque a la meua amiga li venia be este disapte, pero be, esperem noticies per al proxim. Vinga!!!

ALPUENTE dijo...

no he pogut anar a la wins ,problemes de la puta esquena,pero fiquem una fecha pal dinar?

el Pulo dijo...

Hoy es un gran día por dos razones:

1ª El 10 de Noviembre es el Día Mundial de Turismo Responsable, celebrado estos últimos años dentro de la World Travel Market como campaña mundial, en asociación con la ONU y la Organización Mundial del Turismo (OMT), para inspirar y educar a la industria para ayudar activamente a salvar el planeta.

2ª Necesitaba el pronunciamiento favorable del técnico del ayuntamiento de Vilar de Canes y así a sido por fin empezamos a andar con pasitos pequeños, pero firmes y AER los Corrales “Ecoturismo Responsable” ya es una realidad.

Un fuerte abrazo a todd@s

ALPUENTE dijo...

puta mare pulet

chino dijo...

ieeeeeeeee. aso esta molt gelat. a parlat en cullerot y juan y comentarem de ara cuant pasen festes final de giner o febrer fer algo. un dinar,una masturbasio colectiva, carregarse a les socies,fer una caseta de gos o pixar la casa del retor, cuan sevol cosa

cullerot dijo...

jeeeeeeeeeeeeee, bos desitge bones festes y que no creixeu molt a lo ample.jeje.

cullerot dijo...

gracies,per enrecordarte.Ostia que a mi no em diuen pepe.jejeje.Com van els petardos??? A vore si es vegem per ahi estes festes.