Estes Vacanses


Ya estem en el estiu i com se diu es molt bo pal pi…

He pensat que seria una bona idea que cada u comentarem els vostres plans o aventures que teniu preparades per a les vacanses.

Un altra cosa que vuig proposar, es ferse camisetas per a la baixa de caixons del 7 de septemre, celebrasio del 25 aniversari ( se admitixen propostes) la fecha se acosta i espere no mos pase com en sant Joan.

Bueno anims, salut i a vore si es fem el anim de deixar els vostres comentaris, que vos veig molt parats i un poc mandranguets.

Una abraçada

11 comentarios:

el Pulo dijo...

Hola amics y dic aço, per que no espere altra resposto no mes que la de un amic.
Vos esplique teniu que copiar o puntjar en el enllaç este

http://www.youtube.com/watch?v=ohXl34KVkH4

y despres puntjar en la propaganda que apareix baix del video. Axo me reporta dines axi que en les vostres mans esta que en tinga mes.
Tambe e ficat un blog nou a la dreta voreu propaganda, lo mateix

puntjar açi dijo...

Puntja damunt el enllaç

Juan dijo...

Bo Pulet, yo ya he punxat a vore si te va be l´asunt.

Mosatros este estiu li estem traguent maxim rendiment a la marjal, ja tinc monta la caravana y ja s´havem quedat a dormir alguna nit, no tenim cap de plan perque treballem pero pasarem l´estiu lo millor que pugam.
Vinga!

chino dijo...

hola pulet, de lo que mes me alegre de que la cosa estiga eixint endabant. yo ya e punjtat en el enllaç y espere que te reporte molts benefisis per al proyecte y de asi a un temps pugam fer la inagurasio en una festa tots nouets y disfrutant del sexo y del desenfreno. ya voras con no toque ni una mamella y me donen per el cul

el Pulo dijo...

Gracies Chino, pero te agrairia molt que euferes de cuant en ecuant, per aportar mes a la causa.
Unaltra cosa, si no mes parlem tu y yo, seu comentem cuant fas les teues caminades diaries no creus.
una abraçada

Anónimo dijo...

ieeeeeee. retransmitint desde benidorm. paraiso dels xubilats. ye pues apart de xubilats nian mamas que estan molt apañaes y un gintonics de escandalo. aso es vida te alses cuant te dona la gana,si vols pisina pues be,si no ten vas a la mar,si no de escursio o tambe al bar. menos sexo de tot

Juan dijo...

Ye Pulo y a mi que me donen no? que yo tame he punxat el enllaç.
De res.

Unknown dijo...

Perdona Juan aixo es la meua vellea.Gracies a tots aquells que me han achudad en esta nova aventura,pero com la policia en la red, no es tonta, aço no es podia fer y el comte que habia creat esta en la carcel.
Ya en eixira un altre cuant estiga preparat.

Juan dijo...

No pasa res Pulet, pero ves espai que aço de la red cada vegá esta més chungo.
Ye Chino, que be vius canalla, je,je, Vinga!!!!!

cullerot dijo...

jeeeeeeeeeee desde soneja i sense internet.estare per aci tot el mes,aunque ja estic treballant.Aci se dorm mes fresquet i sobre tot mes tranquilitat.sexo....igual que el xino.un abraç.

chino dijo...

ieeeeeee. retransmitint desde berrioplano (navarra) estic en un desguase carregant coches a trosos per a dakar, nian 7 o 8 negres carregant trastos- estos tenen que tindre un piu com una aca